Veitransport

Historie

I 1985 startet Jonny Enger som leverandør for Schenker, da Autotransit, med en enkel skapbil i distribusjonstrafikk lokalt i Oslo.
Med en visjon om å levere kvalitet hele veien, har det som i 1996 ble Jonny Enger Transport AS hatt en svært god vekst helt siden oppstart.

Dette har også vært mulig ved hjelp av fusjoneringer og oppkjøp, og i 2008 kjøpte Erfa Transport daværende Veitransport AS.
Etter å ha slått sammen disse bedriftene fortsatte Veitransport å være merkenavnet, og står i dag frem som en av Norges største leverandører av transporttjenester.

I 2012 ble det bygget nytt administrasjonsbygg i Ytre Enebakk, hvor Veitransport da kunne disponere verksted, vaskehall, dekksenter, diesel- og adblue-anlegg i tillegg til arealer for oppbevaring av både transportmidler og vekselenheter.

Veikran AS så dagens lys i 2012, og har også hatt jevn og god vekst siden oppstarten. Med fokus på leveranse av transporttjenester med kranbil og samme visjon om kvalitet har Veikran AS etablert seg som en betydelig aktør på markedet for kranbiler på Østlandet.

For samme år ble VT Gruppen AS dannet som en felles administrasjonsenhet for søsterbedriftene Veitransport, Veikran og senere Østkran. Dette for å samle kompetanse og administrasjon, samt verksted, vaskehall og dekksenter til det som i dag er hjertet av driften.

Gjennom å samle kompetansen på denne måten forventer vi å kunne fortsette å sette preg på markedet med å levere vår visjon:

Kvalitet hele veien!

Veitransport

Veitransport har i en årrekke levert transporttjenester som dekker de fleste behov. Lang erfaring og allsidige tjenester har gjort oss til et naturlig valg for mange ulike kunder.

Østkran

Vi leverer kranbil-tjenester med tilhørende oppgaver i det sentrale Østlandsområdet. Vårt hovedfokus er kranbil-tjenester med ulike spesialtransporter.

Aktuelt

Samarbeidspartnere

Har du spørsmål?

Har du spørsmål?

  • Landskaugveien 27
  • 1914 Ytre Enebakk
  • Telefon: +47 23 37 71 00
  • E-post: post@veitransport.no
  • Orgnr.: NO 913 748 867
KONTAKT OSS