VT Gruppen

Nyhetsarkiv
Historie

I 1985 startet Jonny Enger som leverandør for Schenker, da Autotransit, med en enkel skapbil i distribusjonstrafikk lokalt i Oslo.
Med en visjon om å levere kvalitet hele veien, har det som i 1996 ble Jonny Enger Transport AS hatt en svært god vekst helt siden oppstart.

Dette har også vært mulig ved hjelp av fusjoneringer og oppkjøp, og i 2008 kjøpte Erfa Transport daværende Veitransport AS.
Etter å ha slått sammen disse bedriftene fortsatte Veitransport å være merkenavnet, og står i dag frem som en av Norges største leverandører av transporttjenester.

I 2012 ble det bygget nytt administrasjonsbygg i Ytre Enebakk, hvor Veitransport da kunne disponere verksted, vaskehall, dekksenter, diesel- og adblue-anlegg i tillegg til arealer for oppbevaring av både transportmidler og vekselenheter.

Veikran AS så dagens lys i 2012, og har også hatt jevn og god vekst siden oppstarten. Med fokus på leveranse av transporttjenester med kranbil og samme visjon om kvalitet har Veikran AS etablert seg som en betydelig aktør på markedet for kranbiler på Østlandet.

For samme år ble VT Gruppen AS dannet som en felles administrasjonsenhet for søsterbedriftene Veitransport, Veikran og senere Østkran. Dette for å samle kompetanse og administrasjon, samt verksted, vaskehall og dekksenter til det som i dag er hjertet av driften.

Gjennom å samle kompetansen på denne måten forventer vi å kunne fortsette å sette preg på markedet med å levere vår visjon:

Kvalitet hele veien!

HMS

HMS og kvalitet skal være en kontinuerlig forbedrende prosess. Helse, miljø og sikkerhet skal ha topp prioritet i alle oppgaver. Menneskene som jobber i VT Gruppens selskaper er vår viktigste ressurs. For å ivareta og sikre dette har selskapet en hovedmålsetting om at alle ansatte skal komme hjem etter endt arbeidsdag og være like friske. Som et bidrag for å oppnå dette har vi innført nullfilosofien som er en målsetting om at alle våre aktiviteter skal gjennomføres uten en skade.

Verksted

VT Gruppen har eget verksted og vaskehall i sine lokaler i Ytre Enebakk.

Verkstedet sysselsetter 6 årsverk og utfører vedlikehold og reparasjoner på egne kjøretøy. Det er fullt utstyrt med alle hjelpemidler, inkludert diagnoseutstyr for alle kjøretøytyper.

I tillegg til mekanisk verksted har vi dekksenter for dekk og kjettinger, samt vaskehall med vaskemaskin for tunge kjøretøyer.

Ved å ha eget verksted sikrer vi at bilparken jevnt over er godt vedlikeholdt.

Om VT Gruppen

VT Gruppen er samlebetegnelsen og morselskapet til selskapene Veitransport og Østkran. Selskapenes fellestrekk er at de utfører transporttjenester, men innen hvert sitt spesialfelt.

Alle selskapene bygger på følgende visjon; «Kvalitet hele veien».  Totalt har gruppen ca. 160 ansatte og i overkant av 120 biler i drift hver dag.

For å lese mer om selskapene; følg linkene til høyre.

 

Organisasjonskart

organisasjonskart

Veitransport

Veitransport har i en årrekke levert transporttjenester som dekker de fleste behov. Lang erfaring og allsidige tjenester har gjort oss til et naturlig valg for mange ulike kunder.

Østkran

Vi leverer kranbil-tjenester med tilhørende oppgaver i det sentrale Østlandsområdet. Vårt hovedfokus er kranbil-tjenester med ulike spesialtransporter.

Aktuelt

Samarbeidspartnere

Har du spørsmål?

Har du spørsmål?

  • Landskaugveien 27
  • 1914 Ytre Enebakk
  • Telefon: +47 23 37 71 00
  • E-post: post@vtgruppen.no
  • Orgnr.: NO 913 748 867
KONTAKT OSS